Pengikut Gue

6:01 PM

Masalah Remeh Memeh Aku #1

Aku ada masalah ni since aku mula kenal dia. Aku tak dapat bezakan mana dia sebenar, kalau tanpa melihat terlebih dulu, merasa sebelumnya. HAHA. Senang cerita, aku ada problem nak order capati atau tosei. HAHA. 

Masalah ni memang akan berlaku bila aku nak order. Memang puas jugak aku terangkan kat macha Uttar Pradesh tu apa yang aku nak, saiznya, bentuknya, rasanya. HAHA
Sebenar benarnya geng, aku tak tahu mana capati mana tosei. Yang besar tu capati kan? Ke yang kecik tu? Aku suka yang besar tu, yang tak muat pinggan tu. MIAHAHA.
Bukan aku saja saja tak tahu, tapi mudah lupa. Mungkin aku dah terkena penangan kuah dal Subaidah kot. ARRRGGGHHHH!!

p/s: Dulu masa kecik kecik, selalu tolong mak aku berniaga roti canai, nasi lemak, kueh mueh. Petangnya pulak, mak buat laksa, ada goreng pisang, pasembor, dan segala macam kueh mueh. Belum lagi cerita aku dan abang abang aku jual roti canai segera sampai ke Kem TLDM Lumut. HAHA. Teringat sungguh.

0 Helai Daun Kari: