Pengikut Gue

7:30 PM

Aku TerRachun

Semalam. Jumpa Boss aku, Abang Sham. Dia bagi sedikit tips tips untuk berbiznes. Sambil sambil tu, Abang Sham dah rachun aku secara halus. Perlahan lahan rachun tu masuk. Aku tak upaya nak elak. Rachun ni gred S. Kalau buat main main sekali pun, rachun ni boleh masuk dalam hati kau. 

Sambil tu, aku dan Abang Sham tunggu kawan kawan Abang Sham. Mereka pun geng geng fotografer juga. Siap ada sindiket sendiri, SnapSyndicate

Ini geng Otai. Sudah main kamera dari zaman filem. Hati berdebar saat tunggu filem di cuci. HAHA. Sekarang lain, bila sudah tekan itu shutter, itu masa juga kau boleh lihat hasilnya geng. Tapi, dalam aku masih malu malu nak bersembang dengan kawan kawan Abang Sham ni, sempat juga aku dapat satu tips untuk mantopkan lagi teknik bergambar aku. Trimas Abang An.

Perjumpaan malam semalam tamat sekitar pukul 10 malam. Banyak juga tips, trick, rachun dan sempat juga aku test gear baru malam tu. 

P/s: Antara rachun rachun pada hari semalam. Waaaarrrrrgghhh!! Aku mau!!












2 Helai Daun Kari:

senget said...

gilak kameranya!
:P~
ish3

Saiful Bakhtiar Othman said...

yak.gilak kamerak.hahak!