Pengikut Gue

10:27 PM

Hari Hari Terakhir Semester 4 Aku

Esok last paper, Business Accounting. Semangat nak study dah lama berkubur. HAHA. Teringat nak balik saja. Hati, jiwa, fikiran semua dah ada kat Melaka. Badan saja di UUM. GAHAHA.


8 Mei aku akan ke Shah Alam, start kerja  part time di sana.

Lepas ni aku akan jarang update, bekalan internet tak ada. Tak tahu lah pula kalau Boss ada sediakan komputer berinternet kat kedai.HEHE.

p/s:semalam chikobi aku tidur dengan aku. Geram betul aku. Ada ke patut dia gigit telinga aku. HUH!


3 Helai Daun Kari:

cik siti penguin said...

hik3. chikobi mcm comel. name die pun comel. haha.

eh rajin ek keje part time?

Saiful Bakhtiar Othman said...

cik siti penguin..comel name, mcm tun nyemah mulya..ngeeee~

chikobi ni nmne beskoot shin chan ekceli

part time??errrr,dah terbiase,nk cri pengalaman hdup..cri duet poket.g pon mnt dgn gmbr2 ni.hehe

AyanaAsham said...

gigit tandanya syg...tahniah die syg ko lebih dari segalanya...wahakakakaka
eh ape aku merepek nih...lantok